E-Commerce

Een webshop is meer dan het online zetten van een assortiment. Het is waar online ontmoetingen plaatsvinden tussen je producten en je doelgroep.

Wij gaan voor de verrassing; een sterke online beleving transformeert bezoekers tot loyal customers. Samen zorgen we voor een krachtige webshop die past bij jouw merk en je klanten de beste online winkel-ervaring bezorgt.

Een responsive webshop: impress, engage & satisfy
Op je webshop is het belangrijk dat producten goed tot hun recht komen en klanten de beste shopervaring biedt. Maar hoe zorg je ervoor dat je online producten tastbaar worden voor je klant? En hoe maak je het aanbod persoonlijk voor de bezoeker en zorg je dat je hem of haar blijft prikkelen en verrassen?

Aan de hand van jouw wensen en onze creatieve en technische input bouwen we vooruitstrevende oplossingen. Samen zorgen we voor een responsive webshop die 24 uur per dag een brug slaat tussen jouw producten en klanten, vanaf ieder apparaat.

Van interactief design tot duidelijk CMS
Wij maken webshops op maat, waar zowel jijzelf als je klanten zich direct thuis voelen. We zorgen voor een design dat naadloos aansluit op jouw kernwaarden en die voor de beste klantbeleving zorgt. Zo is de kans groot dat je klanten blijven terugkomen, en nog beter, ze jouw winkel ook bij anderen aanbevelen.

Het CMS kunnen we zo geavanceerd maken als nodig is, maar wel zó vormgegeven dat jij er gemakkelijk je weg in vindt. De modules die we onder andere voor je kunnen realiseren, zijn:

  • Veilig betaalsysteem;
  • eigen voorraadbeheer;
  • zoekmachine geoptimaliseerd;
  • koppeling met kassasystemen;
  • supersnelle ingebouwde zoekmachine;
  • intergratie met andere systemen;
  • en alles dat er verder voor zorgt dat jij goed je online winkel kunt runnen.

Online marketing voor je webshop
Uiteraard bouwen we je webshop altijd volgens de laatste richtlijnen van Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het vindbaar maken van jouw webshop onder je doelgroep een ongoing process.

Wil je graag hulp/advies bij (online) adverteren en optimaliseren van je webshop? Wij helpen je graag bij je online marketing, zodat jouw doelgroep je weet te vinden! Gebruik het contactformulier op deze pagina of bel/mail ons en samen zorgen we dat jij succesvol met je business aan de gang kunt.

Leave a comment

Abonneren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief